Ons gewonde katje Frodo was weer hersteld gelukkig. Inmiddels hadden we bij de luchtvaartmaatschappij geïnformeerd hoe dat werkt om een katje mee te nemen.

Aangezien we voor het zwartje die we Nero genoemd hebben nog geen huisje in Spanje gevonden hadden besloten hem ook mee te nemen. In de eerste instantie hadden we bedacht dat mijn ouders ze beide konden meenemen 6 oktober als zij naar huis zouden gaan, later bedachten we dat wij Nero wel alvast eerder mee konden nemen omdat hij ouder is en misschien wel voor 15 weken door kon gaan ook al was hij maar een week of 12. Maar 1 dag voordat we naar huis gingen bedachten we dat we gewoon gingen proberen ze beide mee te nemen op 12 september. Nero had nog nooit een mensenhand gevoeld dus dat werd spannend om hem te vangen, hoe zou hij reageren. Op ons ticket hadden we 2 katten via de telefoon bijgeboekt.

S ochtends vroeg op de dag van ons vertrek reden we langs de dierenarts voor de inentingen en de wormenkuur en de chip. Echter toen we aankwamen bleek de chip niet aanwezig, gelukkig werd deze om 13 uur op de praktijk bezorgd. Het was wel kiele kiele maar we hebben het gered. De dierenarts gaf de chip en maakte het paspoort met de geboorte datum die wij hadden verzonnen. (We zeiden gewoon dat ze stukken ouder waren dan ze echt waren) daarna kochten we zachte reismandjes(wat verplicht is) en toen vingerscrossed of het zou lukken met inchecken de security in Spanje en in Nederland. Alles verliep vlekkeloos en de katjes arriveerden in Nederland. De hele vlucht zaten ze op ons schoot en ze deden het prima!

Cheyenne was superblij toen ze de schatjes zag en wij waren opgelucht dat niemand had gekeken of ze daadwerkelijk wel 15 weken waren. Mijn vriendin Gebranda had aangeboden om Nero te nemen maar zij heeft ook al 4 katten en Nero is zo lief dat Cheyenne besloot niet alleen Frodo straks mee te nemen naar haar eigen huis maar ook Nero. Nu hebben we tijdelijk dus 6 katten in huis.img-20160915-wa0002

De doerakjes hebben het prima naar hun zin in Nederland. Het zijn echte vriendjes van elkaar, ze doen alles samen en het zijn echte sloop Joopies. img-20161002-wa0013Je kan merken dat Frodo nog erg jong was want hij heeft nog sabbel neigingen.20161024_194811 Verder heeft hij een wond wat maar niet wil genezen, hij krabt het de hele tijd open.img-20161007-wa0006 Een verbandje hielp niet, vandaar zijn kattenrompertje.20161024_194845