15 juli 2016

Een spannende dag, onze dochter krijgt de sleutel van haar eerste koophuis.

Een prachtig huis gelegen in een leuke buurt wat wil je nog meer! Maar er moet wel eerst wat gedaan worden om het tot een paleisje te maken.20160715_085700

Maarliefst 3 bakkies vol met bouwafval, we hebben werkelijk alles gesloopt.20160720_134907 De keuken eruit, de plafonds, de openhaard, muurtjes uitgebroken, ingebouwde kasten weggehaald behang er afgestoomd en de vloerbedekking eruit. Wat een klus.20160717_174805

Dit alles met dank aan mijn lieve vader en moeder die er elke dag zijn, onze zoon en schoondochter, mijn broer met zijn familie, Chey haar vriendinnen, onze buurman/vriend en mijn oom echt top hoor die hulp, zonder hen had het lang niet zo snel gegaan.IMG-20160723-WA0001 Gelukkig zitten we nu in de opbouwfase en weer zijn mijn ouders er elke dag om te helpen met schilderen. We zijn nog lang niet klaar, onze dochter zelf kan helaas met haar gebroken been niet zoveel doen al ze zelf zou willen, maar haar paps en mams helpen wel hoor enne we vinden het fantastisch om te doen.

Gelukkig hebben we veel ervaring opgedaan in ons Spaanse huis waar we met veel plezier maar ook met veel zweetdruppel geklust hebben.1 mei 2012

Ik krijg er heel veel energie van om een huis met potentie te kopen en een plan te bedenken hoe ik het met zo weinig mogelijk geld weer helemaal kan opknappen.

Ons Spaanse huis was wel een behoorlijk groot project wat ook wel wat nazorg vergt. Daarom denk ik wel eens stiekem, misschien moeten we ons grote pand maar verkopen en een klein pandje terug te kopen en dat weer helemaal van begin af aan opknappen zodat we niet zo die zorg hebben, we hebben immers nu de kennis hoe we het allemaal moeten aanpakken. Aan de andere kant zal dat ons ook aan het hart gaan want het is zo eigen geworden en zo prachtig.20160626_185219

Dus voorlopig houden we het maar even bij het klussen van onze dochter en wie weet volgt daarna onze zoon want hij is ook om zich heen aan het kijken. Komende tijd zitten wij goed en kunnen we ons helemaal uitleven.