In maart was ik 50 jaar geworden, eind juni wordt Lesley 50 jaar. Tijd voor een party dus. We besloten halverwege onze verjaardagen gezamenlijk met al onze dikste vrienden en familieleden dit feestje te vieren op 5 mei.20160513_193013

Het was even zoeken naar een geschikte locatie waar we met mooi weer ook naar buiten konden gaan._MG_4492 Het werd een leuk plekje aan het Uitgeestermeer en wat een geluk die dag was het juist de mooiste dag van het jaar.IMG_4415

We hebben een informele lunch gehouden met een kopje soep, sandwiches en een lekker kroketje. Genoeg cava, bier en wijn en het feestje was helemaal fijn!_MG_4529

Maar extra speciaal werd ons feestje toen ik een speech kreeg van mijn mama, ik was er helemaal ontroerd door. _MG_4543Lesley zijn vrienden Djinder en Frank bleven niet achter en spraken ook een mooi woordje over Lesley en als klap op de vuurpijl pakte neef Diego zijn gitaar en zong een aantal mooie nummers._MG_4540 Dit samen met iedereen die in ons hart zit maakte dit feestje helemaal compleet.IMG_4393