Ik heb altijd veel ideeën betreft het Spaanse huis. Het is niet altijd mogelijk deze uit te voeren,qua financiën of qua handigheid.

Gelukkig heb ik een hele creatieve vader die altijd vol enthousiasme mee gaat met mijn soms rare uitspattingen. Nu ook, het idee was om één van de twee garages bij het huis te betrekken. Want hoezo twee garages, één is toch voldoende.  Die andere daar kunnen we tzt wel een bijkeuken van maken dacht ik. Ik hoef het idee maar te opperen en mijn vader gaat al schetsen en het is zelfs zo erg dat hij gaat gelijk een vliegticket gaat boeken en in zijn eentje twee weken er heen gaat om het klusje even te klaren. Natuurlijk is dit klusje voor een oud boekhouder niet zomaar even gedaan maar het begin is er.hacienda la suerte juni 2015 612

De twee geisers die in de garage aan de wand zitten zijn naast elkaar gehangen, de leidingen zijn omgelegd en daarna is mijn vader begonnen met metselen.IMG-20151119-WA0005 Een oude, nog in goede staat verkerende deur, is erin geplaatst, er is een nieuw kozijn gekocht en die is erin geplaatst. De gemetselde blokken zijn afgesmeerd en met isolatie materiaal zijn de gaten opgevuld en zie het resultaat al.IMG-20151124-WA0000

Volgende stap is wit verven. Daarna binnen een nieuw betonnen vloertje storten, tegels erop leggen en dan de wanden mooi maken en dan doorbreken vanuit de bijkeuken zodat het gedeelte bij het huis getrokken kan worden. Wat een leuk projectje, mijn vader is hier behoorlijk zoet mee. En ik, ik ben super trots op zo’n creatieve vader die dit toch mooi allemaal doet voor zijn dochter!IMG-20151125-WA0002