Eindelijk ging er een lang gekoesterde wens van mij in vervulling, avond eten bij La Bobadilla, een prachtig hotel op slechts 5 km van ons huis. De koning van Spanje komt hier 1x per jaar wordt gezegd, dus daarom noemen wij het hotel van de koning. Een nachtje hier slapen is onwijs duur. Lunchen is redelijk te betalen, als je het bij een salade houdt, maar voor het avond eten betaal je hier net zoveel als in een goed restaurant in Nederland.20150928_204301

De voorgerechten zijn met name erg duur tussen de 15 en 25 euro, en de hoofdgerechten gaan vanaf 25 euro. De wijn is ongeveer €5 per glas. Valt op zich mee maar voor Spaanse begrippen is het duur. Je krijgt dan wel een top bediening.20150928_213931

Wij hadden onze leukste vakantie kleren die we mee hadden aangedaan en gingen op chique naar het restaurant. Het is ook gewoon de belevenis hoor waar je voor betaald, alles is zo mooi daar. Je voelt je ook gewoon bijzonder als je daar loopt.ira

Van het huis kregen we een aperitiefje en een amuse en toen we de rekening betaalden kregen we van de ober nog een Spaans likeurtje aangeboden, Pacharan. Wat een service.20150928_233231