Heerlijk nog even uitpuffen in Malaga. We hadden een top stadshotelletje ontdekt verleden keer en dat beviel zo goed dat we besloten om hier terug te komen. De prijs kwaliteit is geweldig. Het ligt slechts 10 minuten lopen van Plaza de la  Merced, daar waar je het beeld van Picasso kan vinden.IMG-20150605-WA0003

Echt een hotel tussen de gewone huizen in. Nou ja gewoon, prachtige huizen met mooie tegeltjes,  en houten luiken, daar waar vroeger rijkelui gewoond hebben.

Wat is Malaga toch een heerlijke stad. Lekker slenteren door de kleine straatjes en je ontdekt elke keer weer wat nieuws. Die avond hebben we heerlijk gegeten bij Los Gatos. Wat een sfeertje hier zeg, er kwamen opeens mannetjes binnen die muziek gingen maken en uit volle borst gingen zingen. Zo leuk die Spaanse drukte!

 

20150614_224237