Slaap, slaap om 5 uur ging het wekkertje. Twee gasten moesten naar het vliegveld gebracht worden voor de vroege ochtendvlucht. Les en ik gingen samen en Lida bleef nog even lekker liggen. Toen we weer thuis kwamen besloten we toch nog even ons bed in te duiken en toen we weer wakker werden was Lida nergens te bekennen.20150607_172720

Ze was druk bezig in de tuin kwamen we achter, allemaal onkruidjes aan het verwijderen, de schat. Ik ben haar toen gaan helpen en toen het te warm werd doken we het zwembad in.

Heel toevallig was Lida haar broer ook in Andalusië op vakantie en hij wilde ook graag ons huis zien. Hij kwam gezellig samen met zijn vrouw langs en na ze een rondleiding gegeven te hebben door ons huis zijn we naar Iznajar gegaan met ze. Het snoezige witte verzorgde dorpje met haar mooie pleintjes.20150603_133020

Daar ging de broer van Lida in het meer zwemmen en daarna hebben we bij het blauwe pottenstraatje gegeten.20150603_124205 Aan het einde van de dag ging de familie weer terug naar de kust waar hun rondreis door Andalusië eindigde. Het was weer een gezellige dag.

S’ avonds gingen we met z’n drietjes lekker tapas bij Manolo eten en lekker kletsen, kletsen en nog eens kletsen.20150608_214243