Niet iedereen van de groep bleef even lang, echt jammer maar aan alle goede dingen komt een eind.

Na hun afgezet te hebben bij een autoverhuur bedrijf, omdat ze nog verder Andalusië wilden gaan verkennen, besloten Lida en ik nog even naar Torremolinos te gaan. Vroeger was ze namelijk in de wijk La Carrihuela op vakantie geweest en ze had goede herinneringen aan een leuk hotelletje, dat wilden we gaan zoeken. We wandelden lekker over de boulevard, zelfs tot aan de haven van Benalmadena en weer terug. We waren lekker aan het keuvelen en ineens keek ik naar links en wat denk je, ik keek zo in de ogen van de meiden die we ruim een uur geleden hadden afgezet bij het autoverhuur bedrijf, hoe toevallig is dat, zij stapte net uit de auto. Zij wisten niet dat wij hier naar toe gingen, het moest gewoon zo zijn. We vlogen elkaar in de armen, wat leuk dit. Natuurlijk zijn we toen nog ergens gaan lunchen.20150604_150217

Het was gewoon een extra cadeautje zo samen. We hebben er nog even heerlijk van genoten.20150604_150924

De meiden trokken verder richting Cadiz en wij gingen retour naar de andere die inmiddels al een stuk bruiner waren geworden door het zonnen aan het zwembad.