Het gaat goed met de boekingen, de voor en najaar vakantie zit al vol en bijna alle weken van de kinder zomervakantie. Grappig om te merken dat december echt een boekingsmaand is.

2014-10-16 13.33.53

Ook vind ik het leuk te merken dat veel grote families boeken. De weken die nu nog over zijn om te boeken zijn zeer geschikt voor vriendenstellen, of gewoon lekker saampjes. Mei, juni, september en oktober zijn uitstekende maanden om leuke stedentrips te maken. Cordoba, Granada, Sevilla en Malaga liggen allemaal binnen een prima afstand.

Voor mijn vriendinnen trip in Januari ga ik op verzoek kaartjes regelen voor het Alhambra, echt de moeite waard om te zien.

Ook gaan we daar met de yogaweek naar toe. Astrid (yogadocente) heeft een mooie nieuwe website, schrijf je in voor zo’n leuke complete yogaweek in de provincie Malaga en beleef de regio Andalusië.

http://www.yogaretreat2beyou.com/

Mocht je zelf een themaweek willen organiseren kan je natuurlijk ook het huis huren.

2014-10-11 20.28.47

Geef er zelf een leuke kookworkshop, geef een schildercursus, ga lekker met een paar meiden weg, ga golven in Antequera, geef er je vrijgezellenfeestje etc etc

Het is zo’n lekker huis, een onwijs mooi plekje die ik iedereen gun om mee te maken. Je kan met max 13 personen erin verblijven en als je dat bedrag met elkaar deelt zit je er voor een prikkie.

http://www.haciendalasuerte.com