Onlangs ben ik naar een netwerk bijeenkomst geweest, de Spanje borrel. Georganiseerd door de business club Spanje.  Ik zag wel eens wat voorbij komen op facebook maar regelmatig was de bijeenkomst ver weg. Dit keer niet, het was in Halfweg, letterlijk ook halverwege mijn werk en huis. Ik ga er heen dacht ik, ik laat me verrassen.

kerk

Het begon al om 17 uur. In een prachtig pand stond er een glaasje cava op me te wachten, er werd rond gegaan met bijzonder lekkere tapas hapjes, alles verzorgd door Mestiza, een Spaans cateringbedrijf.

spanje borrel

Daarna volgde er een paar presentaties en tussendoor stond er nog een geweldig Spaansbuffet voor ons klaar, super gewoon.

Ik vond het een top avond, had leuke gesprekken en heb een aantal visitekaartjes uitgedeeld en ontvangen. Je weet maar nooit of je iets voor elkaar kan betekenen in de toekomst.