De hele dag inkopen doen voor het huis stond op het programma. Ikea, Bauhaus en Bricomart. Ik ging voor een bed echter de nieuwe gids die ik in Nederland al in de bus heb was daar nog niet uit, dus het bed wat ik in mijn hoofd had kon ik nog niet kopen. Wel heb ik een nieuw matras gekocht alvast. Verder 4 nieuwe keuken stoelen, later zal ik er nog eens een paar bijkopen maar voor nu vond ik het mooi.image Mijn ouders hadden twee stoelen gekocht voor in ‘hun’ woonkamertje boven.  Voorlopig zetten we ze nog even buiten want de kamer is nog niet helemaal klaar.image

Ik heb hele mooie tegels gezien voor op de vloer in de badkamer en nu maar hopen dat Lesley dat ook mooi vind zodat we die ook kunnen gaan aanschaffen later. Mijn ouders zagen ook leuke randtegeltjes voor boven. Het geld vliegt onze portemonnee uit. Dan maar even goedkoop eten vanavond en waar kan je dat het beste? Nou bij Manolo ons stam barretje. Genieten weer.image