Wat kleine klusjes nog gedaan, zoals afgebladerde verf afgeschuurd en opnieuw aan gestipt. Nog wat dingetjes opgehangen. Alles nog even gedweild en toen naar het vliegveld om mijn ouders op te halen. Mijn vader was amper 3 weken weg uit Spanje geweest maar mijn moeder was vorig jaar oktober voor het laatst geweest dus voor haar was er heel veel veranderd.

Ik vond het best wel een beetje spannend, hoe zou ze het vinden, zou ze verrast zijn? Ik kon er bij voorbaat al van genieten om haar spontane reactie te zien. Ik vind dat heerlijk als iemand zo blij en enthousiast reageert en dat kan niemand zo oprecht als mijn moedertje. Ze heeft zelf zoveel gevoel voor een inrichting met smaak dat ik haar oordeel erg hoog heb zitten.

Op de luchthaven zag ik ze al door het raam en ze zwaaiden blij. Zo eigenwijs als mijn moeder is had ze haar loopkruk onder haar arm ipv dat ze hem gebruikte. We reden direct door naar restaurant Manolo, want daar begint de vakantie altijd volgens mijn ouders.image

Thuis gekomen werd elk kamertje geïnspecteerd en gelukkig kregen we de goedkeuring van mijn moeder. imageWouh wat is het mooi geworden zei ze stralend en ja hoor dan blijf je toch het kind en ben je heel blij met de schouderklopjes van je moeder.image