Heel vroeg op om naar Antequera te rijden om worteldoek te kopen en om het internet abonnement op te zeggen.

Onze Engelse vrienden hadden uitgerekend hoeveel stenen we nodig hebben voor het gene we willen laten doen. Twee vrachtauto’s vol. imageEerst werd het onkruid kort gemaakt met een machine en daarna werd de grond klaar gemaakt om het worteldoek zo te kunnen uitrollen, daarna gingen de mannen binnen nog wat balken met beits behandelen voor ons, die met een speciale ladder constructie benaderd konden worden, ons te eng zo in de hoogte.

imageIk ben de dekbedden gaan wassen, heerlijk die grote trommel van onze nieuwe wasmachine, alles is lekker schoon nu. Lesley is nog wat spiegels en schilderijen gaan ophangen.

Toen ik nog een muurtje ging verven en wat stenen daarvoor moest verplaatsen voelde ik een rot steek, je weet het direct wanneer je door een wesp gestoken wordt. Ik had slechte ervaringen vorige keer, ik reageerde nogal heftig, daarom nam ik maar gelijk een allergie pilletje en deed direct mijn ringen af. Maar goed ook want in een mum van tijd was mijn hand 2 x zo dik.image

Het weer was gelukkig de hele dag top en die avond hebben we buiten muziek zitten luisteren uit onze huiscollectie.