Ik had wat opstart problemen, nog geen zin om iets te doen. Gewoon even lekker op de ligstoel bij het zwembad gaan liggen. De zon scheen behoorlijk, ik had het op een gegeven moment zo warm, dat de kleren uitgingen en ik gewoon in het zwembad sprong. Zalig, in het begin even koud maar daarna lekker een aantal baantjes gezwommen.image

Lesley was het kamertje aan het afvoegen en ik ben na het zwemuurtje de plantjes gaan water geven. Helaas hebben de verplanten oleanders het niet gered. Eentje wel en de rest ziet er behoorlijk slecht uit, maar ik laat ze nog even staan, wie weet komt er van onder af nog iets op.

Begin van de middag reden we naar Antequera om worteldoek te kopen. Vanaf maandag wordt er weer aan de tuin gewerkt. Helaas was de winkel dicht, stom hadden we kunnen weten vanaf een uurtje of 1 zijn meestal de bouwmaterialen winkels op zaterdag dicht.image

Dan maar Antequera in. Leuk stadje, er was feest, overal zagen we dames in mooie Spaanse jurken lopen. Alle pleintjes en restaurantjes zaten vol. Toen we langs restaurant Meson Iberico liepen zagen we dat het echt vol zat met locals, daar moeten we zijn dachten we en ja hoor schot in de roos. Alle tapas voor een euro en een mega grote wijnkaart. Heel gezellig.image

Na de lunch reden we naar het winkelcentrum La Véronique, om bij de Vodafone winkel het abonnement op te zeggen voor internet, mijn vader wil kunnen skypen als hij in ons huis is en dat lukt nu niet, hij is achter iets anders aan gegaan en daarom moeten we dit nu opzeggen. Maar wederom een teleurstelling, deze winkel was wel open maar deed niks zonder paspoort, mijn rijbewijs voldeed niet. Nou ja gaan we maandag maar terug moeten toch ook het worteldoek halen.

Net thuis gekomen begon het ineens weer enorm te regenen, wat een raar weer, toch maar weer het haardje aan en een lees avondje op de bank in onze gezellige woonkamer.