Onze tuin ligt bezaaid met stenen, overal vind je kleine en grote stenen met verschillende kleuren. Natuurlijk is het leuk om daar iets mee te doen. We hebben al achter het zwembad een rots tuin gemaakt met de lichte stenen maar nu met de roodbruine stenen ook maar, dit hebben we gedaan omdat er voor ons huis op het terras door de volle zon toch niet veel groeit. Het staat een stuk netter zo, maar vergis je niet hoeveel kruiwagens stenen dit zijn, wel 13. imageBest even een klusje dus. Verder heb ik nog wat muurtjes bij gewit en Lesley heeft de tegels in de Marokkaanse kamer gevoegd.

Helaas kwam hij net voegsel te kort dus daarom reden we naar Iznajar om een paar zakken bij te kopen, nu konden we ook gelijk de tegels ophalen die mijn vader nog tekort kwam.image

Er is een nieuw restaurant met prachtig uitzicht op het meer en natuurlijk hebben we daar even een drankje met een tapa gedaan. Top plekje erbij weer.