Na een relaxt ontbijt hebben we in de mooie tuin gezeten en bij het zwembad een boekje gelezen of sommige van ons hebben sportief een uurtje getennist. Not me maar natuurlijk wel mijn husband.imageOm 3 uur werden we verwacht bij restaurant clubhouse 27 voor een 3 gangen lunch. Wat een schattig plekje was dit. imageHeerlijk buiten gegeten in style.image

Na het eten gingen we met taxi’s naar Sitges. De ene helft plofde neer bij een hippe strandtent en de andere helft ging met eigen partner het stadje Sitges ontdekken.image Echt een knus stadje aan zee, niet groot en deze tijd van het jaar ook niet al te toeristisch.image

Daarna hebben we met z’n allen nog wat gedronken bij die fantastische strandtent met uitkijk op de baai en de zee en rond 8 uur gingen we weer met taxi’s terug naar villa Masia Pairal.image

Pas rond 10, echte Spaanse tijden, gingen we zalige spaghetti eten. Net als 12,5 geleden. Wat een mooie dag weer.