De dag van het feest begon met een goed ontbijt aan een lange tafel in de prachtig aangelegde tuin. Job had verse croissants en andere broodjes gehaald. Het was een beetje bewolkt maar J&J waren het zonnetje en daardoor was iedereen nog blijer dan ze zelf al waren. Het huis was zo groot dat we eerst eens alles gingen bewonderen. imageElke slaapkamer van deze miljoenenvilla was anders ingericht, ieder zijn eigen style.image Meerdere zitgedeeltes zowel buiten als binnen en een mega groot zwembad, ogen tekort.image Een aantal mannen gingen boodschappen doen voor de bbq van die avond en de rest ging lekker in de vroege middag al aan de bubbels en we kletsen wat af in een prachtige omgeving met prettig gezelschap.image

Aan het eind van de dag gingen we ons allemaal optutten voor het feest. Iedereen had zich aan de dresscode gehouden, blauw en of wit.image

Geweldig om te zien dat iedereen er zoveel aandacht aan besteed had, iedereen was mooi. imageMaar vooral het bruidspaar was een plaatje.image

De gitarist speelde een romantische song en ze kwamen stralend de trap af lopen, toen Job een speech hield zag ik menigeen een traantje weg pinken, incl me.image

Iedereen wilde met het liefdeskoppel op de foto en de liefde spatte van het gelukkige stel af en dat al 12.5 jaar.image

De lange buitentafel was prachtig gedekt en we dronken een blauw, blauw drankje, wat bestond uit cava met blue Curaçao, zalig. imageDe gitarist speelde de hele avond aan onze tafel en de bbq was voorzien van perfect vlees. Wederom een zalige bijzondere en geslaagde avond.image