Soms loop ik te piekeren, te overpeinzen en slaap ik verdomd slecht. Daardoor raak je een beetje oververmoeid en daardoor raak je weer geprikkeld. Het is een beetje een cirkeltje. Hoe los ik dat op, ik denk aan dingen die me blij maken, wat maakt mij blij, los van mijn gezin natuurlijk ons Spaanse huis. Ik kan mezelf helemaal verdrinken in ons prachtige project, wat Hacienda la Suerte heet. Ik geniet van het fantaseren over de inrichting, ik geniet van ons tuinplan.image Wat is het allemaal al mooi geworden, ook de hoekjes die niet altijd gefotografeerd worden pakken we aan.image Het is inmiddels zo ons eigen plekje geworden en dat maakt mij nu zo ontzettend zen. Zen in de Marokkaanse kamer, een boekje lezen met een kopje muntthee erbij dat lijkt mij bijvoorbeeld een heerlijke zondagmiddag bezigheid.image