B= B&B en Barcelona

In 2008 zijn we voor het eerst in een B&B gaan slapen in het Spaanse dorpje Sella vlakbij Alicante en dat vonden wij een geweldige ervaring. Na deze ervaring volgde er nog vele andere B&B, wij vinden het veel persoonlijker dan een hotel en de accommodatie is ook vaak veel mooier en rustiger, de enthousiaste eigenaren vertellen je graag over de omgeving en ook graag over hoe zij dit avontuur zijn begonnen, hoe ze ertoe zijn gekomen om het roer om te gooien. Wij smulden van die verhalen en hadden ook zo’n droom om zoiets ooit voor ons zelf te willen starten. Nu hebben we een deel gerealiseerd daarvan, een eigen huis is gekocht in het buitenland en die b&b is nu nog niet aan de orde wat ons betreft maar tzt (als we wat ouder zijn) blijft het nog steeds een wens. Maar eerst genieten we nu enorm van onze woning als vakantiehuis.Vakantie Spanje 2008 011

De B is ook van Barcelona een geweldige stad, als je nog nooit in Spanje geweest bent, is dit een hele leuke stad om mee te beginnen. Het is heel mediterraan maar heeft ook iets gemoedelijks zoals Amsterdam en het ligt aan zee, geweldig. Verder veel winkelen, veel Gaudi en veel tapasbarretjes waar je heerlijk in de zon tot s’avonds laat kan zitten, een echte aanrader.Barcelona 2010 089