Heerlijk, we hebben een uitstapje gemaakt naar Villanueva del Trabuco, waar het ijskoude water uit de berg stroomt in 101 pijpjes. Fuente de los Caños.image

Erg leuk om te zien, niet heel spectaculair maar alleen al de route er naar toe is geweldig, wat een prachtig landschap heb je daar zeg, allemaal verschillende soorten bomen en groen. Het is maar 25 minuten bij ons vandaan maar bij ons zie je bijna alleen maar olijfbomen.image

Op deze prachtige plek komen bij feestjes hele families bij elkaar, je ziet er tientallen picknick tafels staan voor deze gelegenheid.image

Onderweg kwamen we een leuk weg restaurantje tegen, Antigua Venta El Cortijuel, de parkeerplaats stond vol met locals, dat betekend meestal dat het eten erg lekker is. Voor slechts 8 euries hadden we een menu del dia.image

Heerlijke porra, een dikke koude tomaten/brood soep en toen een zalig gegrild stukje kip en ook nog een ijsje toe en een gratis sherry achtig wijntje uit de streek. Hoe kunnen ze het ervoor doen denk ik wel eens.