Lesley stelde voor om boodschappen te gaan doen zodat ik het huis wat kon aanvegen, de bedden opmaken en het zwembad kon bijvullen.

Eind van de middag kwamen Marja, Lesley zijn grote zus, en haar man Hidde aanrijden met de bus. Gaaf om te zien hoe ze aankwamen rijden, wij zwaaien, zij lachen, zo leuk. We hebben ze direct een rondleiding gegeven. Eindelijk zagen ze het huis nu ook in levende lijve.image

De fles cava werd opgerukt en we proosten op ons huis en op gezellige dagen samen. De bus bleef nog even dicht. Eerst werden hun avonturen verteld, ze waren al 10 dagen geleden vertrokken. Ze vonden het enorm leuk om op deze manier hun vakantie te vieren, ze trekkend van de ene b&b naar de andere. Onderweg hadden ze vele bijzondere momenten beleefd. Vooral de laatste twee waar wij zelf ook ooit geweest zijn vonden ze erg speciaal. Ze hebben fijne mensen ontmoet en de sfeer was goed. Ze gaan wellicht naar die laatste twee nog wel een keertje terug. Die ene lag midden in de stad Valencia en de andere op het Spaanse platteland, de goede klik met de eigenaars zorgde ervoor dat ze hier met het pijn in hun hart vandaan gingen.  Geweldig om hun verhalen te horen, wij snappen het precies, dit vinden wij namelijk ook altijd zo leuk om op deze manier je vakantie te beleven, je hebt het gevoel dat je dan veel langer onderweg bent.image

Lesley ging die avond de keuken in en verraste ons met een heerlijke pan echte Spaanse paella.