Wanneer ik niet kan slapen ga ik fantaseren over ons Spaanse huis. Volgende week ben ik er weer en met mij een bus met een heleboel spulletjes om de kale kamers weer wat meer te verfraaien. DSC03302

Voor leuke prijsjes heb ik veel decoratie spulletjes gekocht van een schilderij, tot een lamp tot een ander prulletje voor aan de muur of op een kastje, ook het kastje zelf en een leuk tafeltje behoren tot de inboedel van de bus.

Maar ook een buitentafel van steigerhout en een parasol rijden op dit moment door Frankrijk heen.

.kloosterset

Op het terras voor het huis willen we binnenkort stempelbeton laten gieten, weet ik nu al. 20130523_084819

Dan ziet alles er in en om het huis, perfect uit. Alleen zie ik op tegen de tuin.

Ik wou dat er zo’n Spaans tuinprogramma bestond die je een paar dagen ontvoert en als ze je dan weer terug brengen de camera op je tranende gezicht richten en dat ik dan kan zeggen: ach wat is dit mooi geworden, ongelooflijk, muchas gracias!