Omdat het weer regende gisteren, leek het ons niet verstandig ons naar de luchthaven te laten brengen door Rob, omdat zijn huis vlakbij een beekje ligt kan het gebeuren dat door het wassende water de doorgang geblokkeerd wordt en hij er niet langs kan, een beetje risky als je het vliegtuig moet halen.

Daarom stonden wij vroeg op en liepen wij met onze koffers in het donker door het water, shit, niet bij na gedacht dat het zo donker nog was om half 8, de zaklantaarns lagen namelijk nog in de auto. Wat een avontuur weer.

Op zoek bij de luchthaven naar een lang parkeren plek. Overal zie je borden met mooie tarieven, €3, €4 per dag, maar dat zijn lokkertjes kwamen we achter want dat geldt alleen als je een jaarabonnement koopt. Bij een paar naar binnen gelopen te zijn dachten we ach we nemen er maar één vlakbij de terminals dan maar ietjes duurder(€6.5 p.d.), het gaat immers maar om 9 dagen, er zal er vast wel één zijn die goedkoper is maar voor die paar dagen maakt het niet zo uit.

Ja, ik ga over 9 dagen weer heen en weet je waarom? Ik ben dan namelijk 25 jaar bij mijn bedrijf en ik krijg dan wat geld om met collega’s een activiteit te gaan doen.

Ik heb een groot team en daar zou geen genoeg budget voor zijn, daarom besloot ik om al mijn collega’s uit te nodigen om mee te gaan naar mijn Spaanse huis, het ticket is voor eigen kosten en het fiets/eet arrangement betaal ik van dat potje.

Natuurlijk wist ik wel als je zoiets wil ondernemen dat niet iedereen mee wil/kan gaan, daarom is er nu een leuk clubje overgebleven en wij gaan het vast enorm gezellig krijgen schat ik zo, de kamers zijn er klaar voor.

Dus Spanje tot 1 februari dan maar weer!