Gerbranda en Maurien wilden eerst even lekker buiten zitten kijken of ze nog een licht kleurtje op konden doen.

Iedereen in Nederland denkt dat je altijd mooi weer hebt in Zuid Spanje en verwachten dan ook dat je bruin terug komt, maar het is echt ook wel eens rot weer hoor, ik heb het zelf nu een aantal keer mee gemaakt, maar zelfs als het in Spanje regent is het een paar graden hoger dan in Nederland dus we mogen beslist niet klagen.

Ik wilde wel graag wat klussen vandaag, de week was alweer bijna om en ik had natuurlijk veel meer willen doen.

Ik had de trap voorzien van sjablonen, helaas pakte deze niet zo mooi uit als gehoopt, op de muur gaat het een stuk beter maar op de trap gebruik je een ander soort verf en daardoor liep de verf wat uit. De trap trede zelf kon ik nog niet witten want mijn ouders slapen immers boven, dat komt nog wel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De slaapkamer waar de Friese dames sliepen had ik voorzien van een mooi kunst werkje.

Ik had een mooi rond kleed gekocht in Granada en deze had ik even op de muur geplakt met tape om te kijken of het staat. Deze wordt later nog professioneel door mijn vader opgehangen. Zo wordt het allemaal steeds mooier.

Mijn moeder ging een ander slaapkamertje verven en mijn vader ging verder met de tegeltjes in de keuken.

Ook heeft hij een mooi Andalusisch bord opgehangen die ik als cadeau voor het huis van Gebranda gehad heb. Wat een mooi keukentje is het geworden, met mooie blauwe accenten en het Marokkaanse tafelkleed die ik van mijn moeder gehad heb en de water karaf van Cheyenne stonden ook prachtig, ik was lekker verwent.

Toen mijn moeder Cheyenne en ik naar Archidona gingen, gingen Maurien en Gebranda nog even klussen in het oude boktorren kamertje.

Ik ging ook nog even bij de makelaar Marcel langs en vroeg hem hoe we aan openhaard hout konden komen, de avonden worden toch frisser, toevallig bezorgt zijn buurman goede olijfboomstukken aan huis en hij regelde voor ons dat deze over 2 dagen bezorgd zouden worden, zo hebben we tenminste weer een voorraadje.

Wat is het omgevlogen allemaal, wat is het toch heerlijk om in Spanje te zijn, weg van internet en de krant met alle toestanden rond de vorming van het nieuwe kabinet, ik ben weer helemaal ontstresst.