Toch wel een beetje teleurstellend nieuws van de garage, de auto kan niet gemaakt worden vandaag, het onderdeel wat nodig is moet uit Italië komen en ze kunnen niet garanderen dat als ze het onderdeel erin zetten, dat de auto het dan doet. De rekening is ook peper duur en we hebben ook al die bijkomende kosten van de autohuur en we moeten nu natuurlijk nu een vliegticket boeken want met de auto terug rijden is uitgesloten. Dikke pech allemaal..

Dat er veel bij een tweede huis komt kijken wisten we, maar dit met die auto is echt een teleurstelling, dit geld hadden we liever in het huis gestopt.

We hadden een offerte van de timmerman gehad en hebben nu een aantal dingetjes moeten schrappen. De timmerman gaat wel 2 nieuwe buiten deuren en een aantal raamkozijnen maken, de rest volgt dan noodgedwongen maar een jaartje later.

Ons incasserings vermogen is aan het groeien, we hebben geen keus.

De tuinman ging vandaag vrolijk verder aan onze tuinzooi, hij had er al 6 uur opzitten van de vorige keer en vandaag nog eens 6 uur. Eigenlijk is de tuin nog lang niet klaar. Maar al het ijzerspul en de troep wat nog in de tuin lag ligt nu op een grote hoop en dat gaat hij volgende week weg halen. De bouwpuin ligt nu achter de schuur en later kan daar een betonnen vloer op gemaakt worden. Eigenlijk hadden we nog wel werk voor een week voor hem maar het potje is op.

Het ziet er wel beter uit maar als je vraagt aan mij wanneer is het nu klaar kan ik alleen maar antwoorden, nog lang niet!

De lichtpuntjes vandaag waren dat het zwembad echt super helder is geworden, eindelijk! En dat we nu nog 2 nachtjes langer hier kunnen blijven en dat onze dochter een heerlijke paella gemaakt had voor ons en dat was ongelofelijk smakelijk kan ik je vertellen.