Helaas was het lampje wat aan het branden was in de auto geen boze droom die niet waar bleek te zijn bij het opstaan. Het lampje brandde namelijk nog steeds, Lesley dook in de Spaanse auto papieren en kwam tot de conclusie dat er zo iets stond als: Bij het branden van dit lampje beslist niet verder rijden met de auto om erger te voorkomen. Oh jee we waren gisteren toch nog even met een slakkegangetje naar Archidona gereden want de mannen wilden beslist de wedstrijd zien, als dat het nu maar niet erger gemaakt had.

Vandaag is het zondag, gelukkig hebben we genoeg boodschappen in huis en morgen maar even een garage contacten.

Lesley ging de bovenkant van het huis vanaf de ladder verven, Cheyenne het hek aan de voorkant van het huis, ik de muurtjes van het zwembad en Jairo ging nog een karretje afval inladen en verder met het afbikken van de zijmuur. Bijna non-stop hadden we gewerkt en we waren dan ook bekaf s’avonds, eigenlijk niet zo verstandig want de temperatuur was erg opgelopen die dag, de 40 graden werd gehaald en er was sprake van een hittegolf.

 

Toen we in maart in Spanje waren was het kouder dan normaal en nu was het warmer dan dat het normaal is deze tijd van het jaar. Maarja het gezinnetje was weer compleet en dat was alles wat telde voor ons.