Terwijl het hier wel herfst lijkt ben ik mijn spullen aan het pakken voor een weekje Spanje. Vandaag een dagje extra gewerkt zodat ik deze volgende week weer op kan nemen, ook heb ik in mei een dag extra gewerkt en ga ik in augustus een dag extra werken, 1 dagje opnemen en hup er is een vrije week bij elkaar gespaard voor een tripje naar Spain.

Ben heel benieuwd wat onze kinderen van ons huis vinden, we worden morgen door mijn broer naar Schiphol gebracht en onze advocaat haalt ons op met onze nieuwe auto vanaf Malaga Airport.

We zullen een tussen stopje maken bij Bauhaus om wat verf te kopen en daarna rijden we door naar Villanueva de Tapia waar al een aanhanger voor ons klaar staat, als het goed is, om al onze troep die buiten op een hoop ligt in te gooien, we moeten dus gelijk aan de bak, want deze wordt s avonds weer opgehaald.

We hadden al een foto ontvangen over de staat van het verbouw proces en dat zag er goed uit. Maar in het echt checken is altijd beter.

Voor en Na

We gaan hard werken maar ook veel plezier maken de komende week, onze zoon gaat alleen wat eerder naar huis omdat hij pas een nieuwe baan heeft wilde hij niet direct een week vrij nemen. We vieren Lesley zijn verjaardag in Spanje en rijden een dag daarna weer terug met onze Spaanse auto naar Nederland.

Ik vind het weer erg spannend allemaal, hoop dat ik kan slapen vannacht.