Wat een geluk het was mooi weer vandaag, dit hadden we een half jaar geleden al besteld toen we de uitnodiging van Paulette kregen om een gezellige lady’s day op het strand van IJmuiden te hebben bij haar strandhuisje.

Iedereen moest wat mee nemen, ik had natuurlijk iets Spaans gemaakt:Tortilla en ook nog lekkere gemarineerde kippenpootjes, de anderen hadden oa zalmwraps, hartige taart, gehaktballetjes, stokbrood met Franse kaas meegenomen. Paulette verzorgde de drank en een heerlijk limoncello, mascarpone toetje. Erg lekker allemaal en vooral erg gezellig, super veel gelachen en weer helemaal bij gekletst.

Paulette en ik zijn al helemaal in de stemming voor as woensdag om lekker naar Spanje te vertrekken en gelukkig konden we vandaag een beetje voorbruinen. De temperatuur in Spanje is maar liefst 30 graden op het moment, wat een heerlijk vooruitzicht.