Op de 40 jarige verjaardag van mijn broertje vloog mi marido (mijn man) weer naar het koude kikkerlandje. Omdat het vliegveld in Malaga vlak naast de Ikea ligt ,besloten Ibolja en ik een gezellig shopdagje er van te maken. Nadat we Lesley om 9 uur afgezet hadden waren we eigenlijk nog te vroeg, maar gelukkig kan je bij de Ikea prima ontbijten.

Ik had een heel lijstje gemaakt van wat ik allemaal nodig had, hoog nodig zijn: diverse maten koekenpannen, wat ander keukengerei, kussens en lakens en ik wilde wat stoelen kopen, want de stoelen die in het huis achtergelaten waren konden direct op de afvalhoop. Ik ben lid geworden van Ikea family en daardoor kreeg ik 20% korting op alle tuinmeubels en daar houden wij Nederlanders van: Korting!. Ik besloot dus geen gewone stoelen te kopen maar 4 zit en lig tuin stoelen. Toen we bij de kassa stonden ging mijn telefoon, het was Lesley die al thuis was. Mijn god wij waren dus al 5 uur in de Ikea, wat een record.

Om half 7 was ik pas weer thuis die avond, nadat ik alle spullen uitgeladen had kwam ik er achter dat ik mijn notitieboekje verloren was, balen daar had ik namelijk echt van alles in genoteerd, verder kreeg ik de buitendeur niet op slot en toen ik het licht aan wilde doen sprongen de stoppen. Heb ik dat, ben ik 1 nachtje alleen gebeuren er allemaal rare dingen. Maar no panic morgen ben ik niet meer alleen mijn ouders komen namelijk!