Met zenuwen in mijn buik gaan we over een half uur richting Schiphol. Wat gaat er allemaal gebeuren deze komende maand. Zullen we op tijd gaan passeren, in Spanje weet je het nooit. Ik ken verhalen van mensen waarbij het steeds een dag later werd. We kregen al berichten uit Spanje dat er donderdag een landelijke stakingsdag is, we zijn er op voorbereid, we zien het wel. Wij zijn in de buurt.

In Malaga gaan we vanavond lekker eten, de dag erna gaan we kijken hoe de mannen van Dos Iberos hun b&b runnen en die dag daarna gaan we bij Casa el Naranjo slapen. Ik vind het altijd leuk om te zien hoe ieder het op zijn eigen wijze doet en hun verhalen te horen, daar leren wij ook weer van.

Op mijn verjaardag gaan we saampjes ergens lekker eten en dan voor het eerst slapen in onze mooie Spaanse boerderij. Spannend!!!!!