Gisteren werden we gebeld door de advocaat dat één van de twee documenten waar we nog op wachten binnen is, namelijk het formulier wat nog getekend moest worden door de burgemeester, die waarschijnlijk onder zijn lunches door daar nog even tijd voor heeft gemaakt.

Dat andere formulier waar we nog op wachten is nog iets belangrijker, spannend blijft het dus nog even. De grote vraag blijft wanneer gaan we passeren?

We vliegen as maandag al naar Spanje en onze eerste nacht Spanje van 2012 slapen we in Malaga stad, ik wil heel graag gaan eten s ‘avonds bij het restaurant Vino Mio, daar heb ik veel over gehoord en gelezen, dus ik ben benieuwd.

Daarna kijken we wel even, de overdracht is in Alhaurin want daar zit de notaris, de advocaat van de verkoper (de tegen partij wou ik bijna zeggen) en onze advocaat.

Ik hoop echt dat de advocaat van de verkoper wat druk zet achter de gemeente om het ontbrekende formulier zo snel mogelijk te verkrijgen want jullie begrijpen dat mijn handen jeuken om het zwembad onder handen te gaan nemen.

Of de tuin, of het huis of etc etc etc etc etc etc etc etc etc etc etc etc etc