Wanneer je toch in Orlando bent moet je daar optimaal gebruik van maken, dus vandaag was er weer een park aan de beurt. Dit keer Universal Studio’s: Island of Adventure. Wederom waren we $85 pp lichter. Maar wat een leuk park is dit zeg, je wordt gewoon al vrolijk van alle kleurtjes.

Je hebt verschillende thema’s in het park, voor ieder wat wils. Enge attracties maar ook gewoon mooie en ook veel natte attracties.

Enkele attracties zijn:Jurassic Park River, Poseidon’s Fury, Doctor Doom’s, Fearfall, The Dragon Challenge en The incredible Hulk Coaster. Maar de mooiste en de leukste attractie waar ik ooit in ben geweest is Adventure Harry Potter and the Forbidden Journey. Je vliegt hier (dat lijkt zo) op een bezemsteel achter Harry aan, echt geweldig. We moesten voor deze attracties wel ruim 1.5 uur in de rij wachten, maar dat was het beslist waard.

Ook heel leuk dat ze een echt potter dorp nagebouwd hebben. Ik raad iedereen aan dit park te bezoeken, echt geweldig.