Vandaag is onze dochter jarig. Alweer 19 jaar is ze geworden. Afgelopen week heeft ze moeten werken op het zelfde kantoor als ik, gezellig hoor samen lunchen en samen treinen. Ze doet het allemaal zo goed op het werk en ze leert zo snel, ik ben ontzettend trots op haar.
Vandaag heeft ze een tentamen en vanavond gaan we uiteten bij Dauphine, in de club zelf hebben we een tafel gereserveerd en kunnen we de hele avond genieten van de band die daar speelt.
We krijgen een 4 gangen menu, ik ben heel benieuwd hoe onze grote dame dit allemaal vindt. Mijn schoonzusje gaat ook mee, zij had nog een verjaardags cadeau tegoed.
Er was vandaag ook nieuws uit Spanje eindelijk, ik werd gebeld door het Spaanse advocaten kantoor, eindelijk hadden ze alle gevraagde papieren van de gemeente gekregen, nu moest het nog even vertaald worden in het Engels zodat wij het ook kunnen lezen.
Volgens de dame aan de telefoon zag het er redelijk goed uit, ze gingen het nog even bestuderen allemaal en ze zullen het ons spoedig toe sturen.
Zullen we eindelijk de volgende stap kunnen gaan zetten?