Gisteren vertrokken wij om 4.30 am richting Schiphol en vanochtend om 2.30 am. Gisteren is onze zoon vertrokken naar Mobile(US) en vandaag onze dochter naar Mallorca(ES).

Gek hoor, we zijn deze week met z'n tweetjes, vanochtend had mijn mannetje al een overheerlijk eitje voor me gebakken dat we buiten in de tuin hebben opgegeten. 001

Wat zo bijzonder is, is dat onze dochter precies in het zelfde appartement verblijft als wij toen we 21 jaar waren en onze eerste vakantie samen beleefde, echt heel toevallig. 002

We zijn eigenlijk maar 4 jaar samen geweest en toen kregen we onze zoon al en drie jaar later onze dochter. Nu merk je dat de kinderen zo groot worden en dat ze zich langzaam aan het voorbereiden zijn om uit te vliegen.

Onze zoon die een groot aantal maanden per jaar in Amerika op de campus woont en onze dochter die ook al een jaartje exchange student geweest is en die misschien begin volgend jaar als ze stage gaat lopen ook wel voor een paar maanden de deur uit is.

Ik denk dat over een jaar of 3 wij weer met z'n tweetjes zijn en dat dat het moment is dat wij ook stappen zullen maken richting Spanje of misschien al gemaakt hebben. We zullen het zien hoe het loopt.

Eerst deze week maar even beleven, want ondanks dat 1 van de twee wel eens weg is is het toch heel raar dat ze er nu alle twee niet zijn, we hebben een beetje het lege nest syndroom en om dat op te vullen hebben we besloten om maar vaak uiteten te gaan saampjes deze week.

Kijk elk nadeel heeft zijn voordeel.