Afgelopen zondag was mijn zoon met zijn vader op pad en vandaag had ik een verrassing voor hem in petto, hij wist van niks.

Ik had wel zitten dubben hoor hoe kan ik een gezellig moeder zoon dagje doen zodat we beide genieten.

Ik houd niet van voetbal en Jairo niet van shoppen etc. Maar ik had een leuke combi gevonden, met de trein van 10 uur vertrokken we naar Amsterdam.

Bij de Bijlmer stopten we, we kregen een rondleiding in de Arena. P1030182
Met een groep van ongeveer 25 mensen, kinderen, toeristen begonnen we op de tribune.

Ik vond het erg leuk om te zien en de gids had er een leuk verhaal bij, ik zou er bijna voetbal(ajax)fan van worden. P1030201
We mochten in de perskamer kijken maar ook in de spelershome.

P1030193
Dat maakt het extra leuk zo’n kijkje achter de schermen.

P1030188
Na ruim een uur vertrokken we weer met de metro naar de wijk waar Jairo de eerste twee jaar van zijn leven gewoond heeft, Bos en Lommer, bij een drijvend restaurant aan het Bos en Lommer Plantsoen ligt restaurant Fossa waar we buiten op de vlonder genoten hebben van een hightea. Meestal doe ik zoiets met mijn dochter. Maar vandaag was mijn zoon aan de beurt want morgen vertrekt die gozer weer voor een half jaar naar Amerika waar hij af gaat studeren dit semester, we hebben lekker gekletst over koetjes en kalfjes. Wat was het een gezellige dag en wat zal ik hem weer gaan missen! P1030202