Ik werk nooit op vrijdag dus dat is voor mij de ideale dag om een keer met vriendinnen af te spreken, maar wanneer die vriendinnen dan wel werken wordt het weer wat moeilijker.

Gelukkig had mijn vriendin een vrije dag kunnen regelen en we hadden een dagje strand geplant, het is immers augustus. Alleen de regen viel met bakken uit de lucht, maar we bleven bij ons standpunt het moest beslist een dagje strand worden dan maar achter het raam.

We spraken af om naar Zandvoort te gaan en bij strandtent Plazand hebben we de hele middag gezeten, zowaar brak het zonnetje door en hebben we nog een paar uurtjes in de zon kunnen zitten. P1030098
Joyce en Job zijn al diverse keren naar Barcelona op vakantie geweest en Les en ik zijn natuurlijk helemaal Spanjegek dus die avond hadden we met de mannen afgesproken bij restaurant Barca. Achter de Heineken Brouwerij vind je een geweldig hip plein met allemaal leuke eettentjes. Op het grote buiten terras van Restaurant Barca dronken we een heerlijke rosxc3xa9 cava, nog steeds scheen het zonnetje. Barca-amsterdam-2

Later die avond zijn we naar binnen gegaan en hebben we wat tapas gegeten. De kaart was niet echt bijzonder maar wat we bestelden was erg lekker, de bediening was goed, de sfeer was perfect, we hebben weer gezellig bijgekletst onze avond was ontzettend geslaagd. Op naar de volgende ontmoeting over een maand wanneer J&J 10 jaar getrouwd zijn!P1030101