In de mail stond vandaag een bericht van Vueling, zowel onze heen vlucht in september als onze terugvlucht in oktober is gewijzigd. De heenvlucht wordt een dag later maar ook de terugvlucht is een dag later geworden.

Die heen vlucht is niet zo erg dachten we maar de terugvlucht wel want we moeten allebei weer aan het werk op maandag en onze vrije dagen zijn trouwens op.

We hadden oorspronkelijk een avond vlucht op zondag, misschien was er wel een ochtend vlucht mogelijk die dag, maar helaas die zelfde dag gaat er helemaal geen vlucht rechtsstreeks zag ik op internet.

Ik heb zelfs bij een andere luchtvaartmaatschappij gekeken zodat we de tickets misschien kosteloos kunnen annuleren en dan daar boeken. Maar nee hoor dat was vanwege de prijs geen optie.

Helaas, dan maar vragen of we eerder naar huis kunnen maar net toen ik wilde gaan bellen en de vluchtnummers erbij pakte kreeg ik de schrik van mijn leven.

Hoe kan dit riep ik verschrikt, ik kwam erachter dat ik zelf hele verkeerde vluchten geboekt had.

Ik had heen geboekt van Malaga naar Amsterdam en terug van Amsterdam naar Malaga. Hoe kan ik dit nu niet gezien hebben? Is dit een menselijke vergissing, is dit stomheid, is dit door de drukte in mijn hoofd of is dit ouderdom? ( Ik ben halverwege de 40, begint de aftakeling nu al dacht ik)

Jemie wat stom zeg en wat een geluk dat ik er achter kom omdat Vueling haar vluchten heeft gewijzigd. Maar wat nu.

Ik belde stoer op met Vueling en vertelde natuurlijk dat ik helemaal niet blij was met hun wijziging en dat ik nu de reis helemaal anders wilde hebben.

Ik wilde nu vliegen vanaf Amsterdam naar Malaga en terug vanaf Malaga naar Amsterdam, want wat zij voorstelde kwam mij namelijk helemaal niet uit.

Zonder probleem en zonder extra kosten boekte ze mijn ticket om. Helaas moet ik nu wel een dagje later vertrekken en ga ik ook een dagje eerder naar huis. Maar wat ben ik blij en opgelucht dat dat mogelijk was en dat ik er nu achter ben gekomen en niet op het moment van vertrek.

Wij gaan nu zaterdagavond al naar huis en gelukkig kon ik via booking.com onze laatste avond die we eigenlijk in Malaga stad wilde doorbrengen gratis annuleren.

Ik heb echt een engeltje boven mijn hoofd hangen hoor, wat een geluk, want deze nieuwe geboekte vluchten bleken ook nog 2x zo duur te zijn. Spanje Andalucia 2009 508