Waarschijnlijk hebben ouders toch heel veel invloed op hun kinderen want onze beide kinderen hebben ook wel wat met Spanje. Onze zoon is net thuis van een lang weekend Madrid, zijn vriendin loopt daar tijdelijk stage en hij ging haar opzoeken. Omdat zij doordeweeks moet werken had ze nog niet veel van de stad gezien, dus met het boekje 100% Madrid en de vele tips van ons gingen ze samen op pad om de stad te verkennen en ze vonden het een geweldige stad net als wij. Onze zoon die sportgek is, is natuurlijk wel het tourtje gaan doen bij Bernabeu, op maandag toen zijn vriendin weer aan het werk was.

Madrid is steeds populairder aan het worden, ik merk van steeds meer mensen om mij heen dat ze een stedentripje Madrid gaan doen. P1020605

Onze dochter was al teleurgesteld dat wij zonder haar een tripje Valencia/Alicante geboekt hadden. Want na Barcelona en Madrid had ze daar ook wel zin in gehad. Maar madam gaat nu lekker een bezoekje brengen aan de States waar ze na 2 jaar haar hostfamilie weer gaat zien, ook niet verkeerd.

En voor pap en mam is het ook wel eens lekker om weer eens saampjes op pad te gaan. Maar we krijgen het druk, want we gaan wat huizen bekijken en Spaanse grond wat te koop staat. Het idee van een eigen huis bouwen helemaal in je eigen stijl spreekt ons namelijk toch ook wel aan, zeker na het gesprek met onze buren, die dit avontuur ook zijn aangegaan.

Ook de bouwvakkers in Spanje zitten namelijk te springen om werk en voor een redelijke prijs kan je zo voor niet te veel geld een eigen huis laten bouwen. Voor goede (betaalbare) grond moet je wel even goed zoeken, maar met onze wensen is er toch wel wat mogelijk. We willen max een uur van de luchthaven af zitten en max 45 minuten van de kust.

Ik denk dat ik van de week maar even een Moodboard ga maken, waar ik op een groot stuk papier wat foto's plak van de stijl waarin we het huis gebouwd willen hebben want een goede voorbereiding is het halve werk.