Vandaag is mijn moeder 65 jaar geworden. Oorspronkelijk was het idee om naar Amerika te gaan met z'n allen, maar de kids van mijn broer kregen helaas geen vrij van school zoals ik al eerder schreef, mijn moeder was zodanig teleurgesteld dat ze geen zin had om een groot feest te gaan vieren. P1020444

Daarom werd de partytent opgezet in de tuin en de familie was welkom, een taartje, een drankje en later de barbeque. Het was supergezellig. P1020490
Alleen de meeste mannen zaten binnen want daar was de spannende wedstrijd te zien van Ajax tegen Twente. Mijn mannen waren door het dolle heen toen Ajax landskampioen werd, de feestvreugde was enorm. P1020457

Oma had een prachtig verjaardagscadeau gekregen met deze overwinning. P1020471
Maar oma is oma en die had natuurlijk voor haar echte verjaardagscadeau niet aan haar zelf gedacht maar aan haar jongste kleinzoon die diabetes heeft, ze wilde geld hebben voor een insulinepomp, oma is pas gelukkig als haar kinderen en kleinkinderen dat zijn.  P1020484

Wat een prachtmens is het ook. Lieve mam ik hoop nog jaren van je te kunnen genieten. P1020537