Nadat we thuis kwamen uit Madrid heb ik het alleen maar druk gehad, wel met leuke dingen hoor. Eerst moest ik donderdag werken en s'avonds ging ik met klanten naar de voorstelling van Kemper en Veldhuis, wat een leuke show is dat zeg, de tranen rolde over mijn wangen van het lachen.

Vrijdag na het werk hebben we de verjaardag van mijn vriendinnetje gevierd in restaurant Dauphine, onze favoriete hangout van de laatste tijd, na het eten nog de club in geweest en lekker genoten van de band. Mijn man die voor het eerst mee was vond het echt geweldig.

Zaterdag was ik mee met mijn dochter die een fotoshoot had in een mooi Amsterdams grachtenpand op de Singel. P1020369

En gisteren toen mijn ouders bij ons op visite waren belden we onze zoon maar even op, we hadden al een tijdje niks van hem gehoord. Hij bleek op trip te zijn met het tennisteam in Tennessee, maar au au hij was gevallen en er was iets niet goed met zijn arm.

Vandaag de uitslag gehad en het blijkt dat zijn elleboog gebroken is. Morgen gaat hij samen met de schoolphysio naar het ziekenhuis, hij hoopt dat het gezet kan worden en anders moet hij geopereerd worden.

Bah wat naar nou, ik ben er helemaal een beetje van slag van. Rp_primary_SeurJairo_11UMSL_1