Ik heb al ingecheckt en zo direct ga ik mijn handbagage koffertje inpakken, we gaan maar 4 dagen dus veel heb ik niet nodig en als ik wat nodig heb koop ik het daar natuurlijk. Ik ben heel benieuwd hoe de stad is, via de leuke blog van Casa Archidona heb ik wat leuke hotspots adresjes gevonden. Toen we vorige week op kraamvisite waren bij een tennisvriend van mijn man vertelde hij ook waar wat leuke barretjes waren, hij bleek Madrid op zijn duimpje te kennen. Ik ben benieuwd hoe anders het is dan de andere Spaanse steden. Morgen weet ik het.

Ik heb sinds kort ook een twitteraccount: Spaansgeluk heb ik hem genoemd, ik wil wel gaan twitteren vanuit Madrid maar ik heb geen BBerry of een iPhone, dus ik weet niet of ik wel wat berichtjes kan plaatsen. Maar zo en zo ga ik een verslag maken als ik weer thuis ben, want ik ga die hele stad uitkammen. Ik wil eigenlijk ook wel een dagje een auto huren maar ik weet niet of we daar wel tijd voor hebben, we zien het wel. Ik ga zeker genieten.Madrid-full