Vandaag ben ik voor het eerst van mijn leven naar een hockeywedstrijd geweest en wat voor xc3xa9xc3xa9n, gelijk een topwedstrijd Bloemendaal tegen Amsterdam. Ik ben natuurlijk altijd een tennismoeder geweest, ik heb geloof ik bijna alle tennisbanen van Nederland gezien met mijn zoon. In het begin speelde hij ook nog voetbal op redelijk hoogniveau bij de A tjes maar het was niet meer te combineren met zijn tennis. Dus hockey daar was helemaal geen tijd voor.

Ik had een klant event vandaag, eigenlijk heb ik niet veel van de wedstrijd gezien, ik heb me voornamelijk bezig gehouden met het ontvangen van mijn klanten in de viptent en hapjes ronddelen bij andere mensen die langs de kant stonden te kijken, leuk hoor al die enthousiasten mensen die het heel attent vonden van de bank om een snackje bij de wedstrijd te krijgen. Zo zet je de bank toch weer even positief op de kaart. Ik heb echt een hele leuke baan. Het weer was prachtig en de uitslag was 3-1 voor Bloemendaal, ze staan bovenaan.

P1020026