Na een ontbijt van wafels, scrambled eggs en worstjes reden we naar een echt Zuiders plantage huis. Op de Belle Meade Plantation staat een historisch huis wat je van binnen kan bekijken, de vroegere eigenaren waren hele rijke paardefokkers en in de houten huisjes die ook op het terrein lagen sliepen vroeger de slaven. Heel apart om te zien allemaal.

Onderweg naar Mepmhis zijn we gestopt in Jackson Tennessee, grappig deze plaats vind je ook in elke staat over een paar dagen slapen we namelijk in Jackson Missisippi. We zijn gestopt bij Shake and Steak om wat te eten, ik heb daar de lekkerste Milke Shake ever gehad, een after eight shake, echt verrukkelijk mmh als ik er nog aan denk.

Daarna reden we door naar ons volgende hotel Comfort Inn in het midden van Memphis Down Town. Aan de ene kant lag het hotel aan de rivier de Mississippi met zijn radarboten en aan de andere kant loop je in 10 minuten of 5 minuten met een leuk oudewets trammetje naar Beale Street, de straat van Memphis waar je allemaal leuke barretjes vindt

.

In de BB King Club hebben we heerlijke ribs gegeten met cajunbonen en koolsla en voor ons op het podium speelde een geweldige soulband vol enthousiasme. Cocktailtje erbij, meezingen en genieten maar.