In heel veel landen vieren ze geen tweede kerstdag. Wij wel, alleen al omdat het makkelijk is voor de familie vind ik, je ouders de ene dag en je schoonfamilie de andere dag.  Eigenlijk is de tweede dag vrijwel altijd bij ons thuis op 2x na misschien toen we bij mijn schoonzusjes uitgenodigd waren. Dit jaar hadden we het helemaal goed gedaan want met kerstavond hadden we natuurlijk ook familie, dus 3 dagen heel veel lekker eten. Ik durf de komende weken echt niet op de weegschaal te gaan staan hoor. P1010467

Lesley zijn vriend Frank was ook bij ons deze tweede kerstdag en ook en mijn jongste schoonzusje en mijn schoonmoeder. Met kerstavond was het thema vis en deze dag was het thema vlees, wild wel te verstaan. Met vooraf een cava en toe een zoete torres om het compleet te maken. Moscatel-oro-floralis_l