Er ligt nog zoveel sneeuw dat ik elke dag lopend naar het station ga, dus om 7 uur in de morgen loop ik 25 minuten door de sneeuw, met de auto is het bijna niet te doen hier in de wijk, diverse auto's hebben al vastgezeten. Ik ben zo blij met mijn nieuwe sneeuwlaarsjes die ik onlangs gekocht heb, die zijn nu al de beste koop van het jaar geworden.

Het was dus ook nog even spannend of mijn schoonzus zou komen eten op kerstavond want zij woont helemaal in Hoorn en hoe zou het op de weg zijn. Gelukkig hadden Marja en Hidde de rit gewaagd, het was een hele gezellige avond geworden en haar broertje had een lekker gangenmenuutje gemaakt. Lesley was lekker al een aantal dagen vrij en had de tijd, hij vond het leuk om zijn zus te verwennen met een lekkere culinaire maaltijd. Het is altijd gezellig om met een klein groepje aan tafel te zitten want met een verjaardag zijn er altijd zoveel mensen dat je er nauwelijks aan toe komt om echt met elkaar te praten. Onze kids deden volop mee aan het gesprek en we hebben allemaal erg genoten van het lekkere eten en van elkaar. Een superkerstavond. P1010395