Vandaag was ik in Amsterdam voor een 3 daagse cursus, het is altijd leuk om met collega's uit het hele land bij elkaar te zitten om ook van hun te horen hoe het allemaal gaat in hun nieuwe functie. Eigenlijk kon ik niet gemist worden op kantoor maar deze trainingen zijn ook belangrijk voor mijn functie. P1010277

Het is zalig thuiskomen want onze echte kerstboom staat prachtig te stralen in huis, ik ben dol op deze dagen.

Kerst staat in teken van familie voor mij maar ook van gezelligheid en sfeer, lekker eten doe ik altijd al vind ik maar met kerst wordt er vaak nog extra aandacht aangegeven en staan we wat langer in de keuken dan normaal. P1010284

Ook zoeken we een goeddoel uit om iets te schenken, even kijken wat het dit jaar wordt.

Nog 3 nachtjes slapen en dan komt onze zoon uit Amerika weer even thuis voor de feestdagen, ik kijk er echt naar uit want ik heb hem 4 maanden niet gezien.