In mijn vakantie heb ik het vrij rustig gehouden met de alcohol, de eerste week heb ik helemaal niks gedronken en de tweede week een paar dagen wat cocktailtjes.

Maar wees niet ongerust hoor, ik heb het alweer allemaal ingehaald. Afgelopen maandag hadden we namelijk een wijnproeverij van de Deka slijterij en samen met mijn ouders zijn we daar voor xe2x82xac5 pp naar toe geweest. Thema Chili en Argentinixc3xab, we kregen 2 witte wijnen en 2 rosxc3xa9 wijnen te proeven, tussendoor kregen we wat water, stokbrood en kaas en daarna nog 6 rode wijnen. Ze waren wel lekker maar echt bijzonder was het niet, maar het was wel een gezellige avond, we waren met een groep van 20 man/vrouw.

30082010216
Woensdagavond daartegen hebben we wel echt klasse wijntjes gehad. Mijn man en ik zijn saampjes uiteten geweest bij wijnbar graves in Amsterdam. http://www.cafegraves.nl

We hadden een tijdje geleden via mycitydeal een deal gemaakt met dit restaurant, normaal kost een 4 gangenmenu xe2x82xac40 en de deal was voor xe2x82xac20, de enige voorwaarden waren wel dat je alleen op dinsdag of woensdag moest komen eten en de bon was geldig t/m 1 september, dus op de valreep hebben we er gebruik van gemaakt. Ze schenken in Graves ruim 30 wijnen per glas, je hoeft dus voor een kwaliteits wijntjes geen hele fles te bestellen, erg leuk en lekker, een aanrader en het zit vlakbij de dam dus een gezellig plekkie.

We hadden het wijn arrangement genomen xe2x82xac25 voor 4 glazen die precies bij het menu passen, dus mijn portie wijn heb ik voor deze week wel weer gehad.