Mijn vriendin uit Friesland en haar man kwamen gisteren onverwachts op bezoek. Ze waren naar haar schoonzus geweest in Amsterdam die heeft een baby gekregen. Ze is 42 jaar en heeft een gezond klein meisje gekregen, ontzettend leuk voor haar. Ze waren toch in de buurt en kwamen dus even bij ons langs. Maar omdat wij s'avonds al een andere afspraak hadden staan werd het een bliksembezoekje helaas. Maar we hebben toch weer even lekker bij kunnen kletsen.

Die avond zijn we 3 huizen verder gelopen naar onze buren die in inmiddels onze vrienden zijn geworden. Zij hadden zalig gekookt voor ons, het hoofdgerecht was een kipfiletje gevuld met krab, een recept uit de allerhande verklapte ze, het smaakte echt verrukkelijk.

Als we bij hun zijn wordt het altijd laat, toen we om half 4 naar huis liepen kwamen we erachter dat we de sleutel niet bij ons hadden en de kinderen sliepen als roosjes met veel bellen en steentjes gooien en roepen werd er eindelijk open gedaan.

Vandaag alvast de koffers inpakken want ik moet de aankomende dagen nog gewoon werken, onze buurman heeft aangeboden ons naar schiphol te brengen, het gezegde een goede buur is beter dan een verre vriend, doet mijn trouwe verre vrienden te kort dus ik verander het in een goede buurvriend is minstens zo fijn als een verre vriend, maar soms wel handiger!