Je kent het wel van die mensen die het altijd leuk vinden wanneer jij iets organiseerd, als jij het initiatief neemt voor een afspraak, enthousiast reageerd als jij belt en het fijn vind als jij bedenkt wat er gedaan moet worden. Niks mis mee hoor, als zij blij zijn ben jij het ook. Deze groep mensen zijn de nemers, samen met jou ,de gever genieten ze van die bezigheden. Om een b&b te willen beginnen moet je ook wel een gever zijn vind ik, je moet het fijn vinden als mensen het bij jou naar hun zin hebben.

Maar het leuke is wel dat ik merk dat heel veel van onze vrienden het beide in zich hebben, dat zijn gevers maar ook nemers. De ene keer bedenkt de xc3xa9xc3xa9n een leuk uitje de andere keer de ander. Ondanks dat wij veel verschillende soorten vrienden hebben hebben we bijna allemaal xc3xa9xc3xa9n gemene deler en dat is ETEN.

Sommige houden het bij eten buiten de deur en anderen houden van koken in hun eigen keukentje.
Dat mijn man en ik elkaar hebben ontmoet op de hotelschool zegt natuurlijk ook veel over onze gezamelijke passie voor het eten.

Gisteren waren we afgereisd naar de provincie Gelderland, waar we genoten hebben van een heerlijk 4 gangen diner. Zalig vind ik het als iemand met veel plezier de keuken in gaat om zijn gasten een heerlijke maaltijd voor te schotelen. Voor de kok is het altijd weer een uitdaging om een lekker gerecht op tafel te zetten zonder kaas want dat gaat er bij mijn man echt niet in. In de prachtige serre was dit het voortreffelijk menuutje.

Zalmtaartje met zeekraal

-.-

Advocadosoep

-.-

Kabeljauwfilet met garnaaltjes
Aardappelpuree met pesto
Venkel

-.-

Frambozen met cava en aardbeienlikeur met sorbetijs

Dsc08055Dsc00161Dsc08054