Bij mij in de straat zijn het er maar 2, maar op weg naar mijn vriendin zag ik vele huizen oranje gekleurd. De voetbal gekte heeft toegeslagen. Voor mij is het alleen niet weggelegd, ik heb dan ook niks van de wedstrijd gezien, want ik was weer eens aan het, je raad het al; eten. Mijn vriendin had een heerlijk lunch van bleekselderij, paprika, cashewnoten en gerookte kip gemaakt, jammie jammie, voor mij dus geen pilsje met bitterballen en een zak chips zoals waarschijnlijk velen voor de buis wel.

Ik vind het wel fijn dat ze gewonnen hebben, ik doe namelijk mee aan de voetbalpool van mijn werk, en ik sta kwa punten tweede, dit dankzij mijn zoon, die wel gek op voetbal is. De winnaar verdient xe2x82xac200, dus op die manier wordt ik toch ook wel een beetje voetbalgek, want de standen houd ik keurig bij.